2.7.2017

Jällivaara KV 30.6 - 1.7.2017

Jällivaaran kaksipäiväinen, kansainvälinen koiranäyttely pidettiin tänä vuonna iltanäyttelynä. Kehät alkoivat klo 17 perjantai-iltana. Erittäin mukavalta tuntui lähteä näyttelyyn kotoa iltapäivästä. Kuitenkin kauhistukseksi ryhmäkehät alkoivat vasta 22.30, ja näyttelypäivä venyi pitkästi seuraavan vuorokauden puolelle. Ainakin tämä oli mieleenpainuva kokemus, kun hotelliin kirjauduttiin sisälle vasta yhden aikaan aamuyöstä. Osa tiimistä ajoi vielä samoilla silmillä takaisin Rovaniemelle ja seuraavana aamuna takaisin Jällivaaraan mäyräkoirakehiin.

Näyttelyyn osallistui viisi GB-koiraa. Tuomarina toimi Livija Zizevske Liettuasta. Näyttelyilta oli sään puolesta suotuisa, aurinko lämmitti sopivasti, mutta kehässä ei ollut liian kuuma. Vihdoinkin kesä on saapunut ja meillä ei ollut kylmä - SUPERIA!

Great Bernina's Mega-Masa & Poker Face

Uroksissa näyttelytaukoa pitävä GB Mega-Masa näyttäytyi kesän ainossa näyttelyssä näyttävästi napaten PU1 sijoituksen, CACIbin ja ollen ROP. GB Poker Face sijoittui PU2 ja sai VARA-CACIBin, joka vahvistuu CACIB:ksi Masan ollessa jo C.I.B. GB Man-Gusti sijoittui PU4:ksi saaden VARASERTin. Nartuissa GB Dilliputti nappasi ROP-vet ja VSP sijoituksen. GB Pink Lady oli hienosti PN2 ja sai SERTin ja CACIBin. Esitimme myös GB-kasvattajaryhmän ja Great Bernina's Dilliputin jälkeläisryhmän, jotka saivat rotutuomarilta KP:t. Jälkeläisryhmä sai vielä hienosti BIS1 sijoituksen loppukilpailussa.

Näyttelypäivän saalis :-)

Lauantaina näyttely jatkui mäyräkoirakehässä ja Sarahill Don Angelino 'Mooses' oli hienosti PU2 saaden myös CACIBin.
Sarahill Don Angelino & kasvattaja Saara Kumpulainen
Kennel Sarahill 

Näyttelykausi on nyt kiireimmillään ja ensi viikonloppuna ohjelmassa on Ylivieska KV, jonne tiimistä lähtee viisi koiraa kolmen naisen voimin.

Kiitokset mukavasta näyttelyviikonlopusta!

-Saija-