16.7.2017

Oulu tupla KV - viikonloppu

💖 Veljekset GB Supersankari & Sisupussi💖

TĂ€nĂ€ kesĂ€nĂ€ Oulussa oli kaksi erillistĂ€ kv-nĂ€yttelyĂ€ yhtenĂ€ viikonloppuna, joten useampi tiimin edustaja suuntasi viikonlopun viettoon kehien laidalle Oulun ÄimĂ€nraution raviradalle Iloisen Koiran nĂ€yttelyyn. Edustusta oli niin mĂ€yrĂ€koirissa kuin enkuissakin.

Molempina pÀivinÀ ensimmÀisenÀ kehissÀ olivat mÀyrÀpojat. Lauantaina paras pojista oli "Mooses" Sarahill Don Angelino, joka sijoittui PU2 ja sai CACIBin sekÀ VARASERTin. Sunnuntaina menestyi paremmin "Toope" Tsertus He Is A Hero ollen kÀÀpiöissÀ VSP ja sai niin CACIBin kuin SERTinkin.


🎇GB Supersankari kera viikonlopun ruusukkeiden.🎇

Viikonloppuna esiintyivĂ€t mallikkaasti pentuluokan urokset "Nuutti" GB Supersankari ja "Pate" GB Sisu-Pussi. Nuutti sijoittui kumpanakin pĂ€ivĂ€nĂ€ ykköseksi ja oli ROP-PENTU. Sunnuntaina myös Pate sai KP:n. SiitĂ€ se nĂ€yttelyura urkenee.😊

🎇Vauhdikasta menoa sunnuntain PN-kehĂ€ssĂ€.🎇

Lauantaina aikuisissa enkuissa parhaiten menestyivÀt "Elli", GB Rima-Donna ja "Pekka", GB Quarterback, sijoittuivat PN2 ja PU2. Elli sai myös SERTin. ROP-VET GB Dilliputti "Laalaa" nousi PN3. KasvattajaryhmÀ sai KP:n ja oli ROP. Sunnuntaina hienot esiintymiset jatkuivat auringon helliessÀ kisailijoita. VSP oli "Mimmi" GB Ilo-Pilleri kera CACIBin, PN3 GB Rima-Donna kera SERTin ja PN4 GB Pink Lady. PU-kehÀssÀ toiseksi sijoittui Pekka ja sai SERTin. Rotunsa paras veteraani oli jÀlleen GB Dilliputti, joka myös nousi jatkoon Tino Peharin tuomaroimassa BIS-veteraanikehÀssÀ. Sijoitus jÀi kuitenkin tÀllÀ kertaa saamatta. Sunnuntaina ROP-kasvattajaryhmÀ nousi myöskin jatkoon loppukahinoihin BIS-kehÀssÀ, muttei sijoittunut. SiitÀkin huolimatta erittÀin hyvÀ suoritus tÀltÀ nartturyhmÀltÀ!

🎇GB Dilliputti, Ilo-Pilleri, Pink Lady, Rima-Donna🎇