16.7.2017

GB Qastehelmi RYP2 - Superhieno kauden aloitus Piteå KV:ssa!!!

GB Poker Face VSP CACIB & GB Qastehelmi ROP SERT CACIB
Piteån kansainvälinen koiranäyttely pidettiin aurinkoisessa Skulnesissa lauantaina 15.7. Rovaniemeltä  on noin kolmen tunnin ajomatka näyttelypaikalle. Lähdin kotoa noin kuuden aikaan aamulla noukkien Helin kyytiin Rovaniemeltä ja Miisan Keminmaasta. Ruotsissa on hyvät tiet, joten matka taittui mukavasti. Melkein perille päästyämme näimme koiranäyttelyn viittoja, jotka osoittivat ihan eri suuntaan kuin meidän olisi pitänyt ajaa. Kuitenkin päätin seurata kylttejä. KYLLÄ - saavuimme näyttelyyn, mutta se oli shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttely 😂 U-käännös nopeasti ja takaisin päin! Saavuimme perille siis pienen mutkan kautta.

RYP 2
Miisa & Nyyti
Nopeasti teltta pystyyn ja kaikki valmiiksi, koska tuomarin työskentely nopeudesta ei ollut aikaisempaa kokemusta. Tuomarina toimi Jurate Butkiene, Liettuasta.
GB Poker Facen arvosteltiin ensin. Tuomari tykkäsi koirasta ja kehui Papun lihaksistoa. Papun tulos ERI, SA, CACIB. Papun jälkeen oli GB Qastehelmen vuoro, joka kilpaili nuorten luokassa. Nyyti esiintyi loistavasti ja tuomari tykkäsi koirasta erittäin paljon. Nyyti sai tuomarilta ERI, SA, SERT, CACIB ollen myös ROP, Papun lopputulos oli VSP.

Alkuperäiseen suunnitelmaan ei kuulunut jäädä odottelemaan ryhmäkehiä, mutta tuomari tykkäsi
Nyytistä paljon, joten päätimme jäädä odottelemaan. Esiarvostelussa huomasimme kuinka tuomari katseli Nyytiä moneen otteeseen ja iloksemme Nyyti nousikin RYP2:seksi !!!
Mikä loistava päätös päivälle 😊.



 
POHJ & FI & SE & NO MVA
Great Bernina´s Poker Face

Great Bernina´s Qastehelmi - ROP, RYP2


-Saija-