26.6.2017

Kotinäyttely - Rovaniemi KV 24.-25.6.2017

Mitäpä sitä ihminen muuta tekisi juhannuksena kuin viettäisi aikansa koiranäyttelyssä! 😄😄 Osa tiimiläisistä tuli "kotinäyttelyyn" ihan Karkkilasta saakka. 😂 Lauantaina tiimiä edustivat mäyräkoirat, joiden tuomarina toimi Hannele Jokisilta. "Mooses", Sarahill Don Angelino, oli meidän porukan paras PU2 -sijoituksellaan kera VARACACIBin ja SERTin. Kääpiöpoika "Toope", Tsertus He Is A Hero, sijoittui PU3 ja sai VARASERTin.

Sunnuntaina olivat vuorossa englanninkääpiöterrierit. Tiimillä olikin vahva edustus, sillä kymmenestä koirasta yhdeksän oli meiltä ja yksi edustaja Venäjältä. Koiria oli ns. vauvasta vaariin, kun nuorin oli seitsemän kuukautta ja vanhin 12,5 vuotta.  Tuomariksi Rovaniemelle saapui Viva Maria Soleckyj Szpunar Puolasta. Nuorta Nuuttia, Great Bernina's Supersankaria hieman ihmetytti, kun ei käytykään pöydällä Tuomari arvostelikin maahan koko rodun. Se ei kuitenkaan menoa haitanut, sillä Nuutti oli ROP-pentu.

Päivän yllättäjä oli junnunarttu GB Rima-Donna, joka oli lopulta ROP kera ensimmäisen SERTinsä. Samainen pikku neiti jatkoi erinomaistaan esiintymistään vielä ryhmäkehissä nousten aina kuuden parhaan joukkoon. Hyvä Elli ja Satu! Rodun VSP oli GB Quarterback ja aukaisi samalla CACIB -tilinsä. Sisarukset, GB Poker Face ja Pink Lady olivat PU2 ja PN2. Tiimin veteraanit esiintyivät myös hienosti. Jo eläkeputkessa oleva GB Ahti Nelitahti sijoittui PU-kehässä kolmanneksi ja oli myös VSP-VET. Mahtava suoritus 12,5-vuotiaalta! ROP-VET oli GB Dilliputti, joka myös oli PN3. Tiimin Ilo-poika GB Man-Gusti oli hienosti PU4.

Varsin kosteissa olosuhteissa kasvattajaryhmä nousi viiden parhaan joukkoon BIS-kehässä. Kiitettävä suoritus uitetuilta koirilta ja niiden handlereilta! Kaiken kaikkiaan mukava viikonloppu. Isot kiitokset tiimiläisille!