10.7.2017

Ylivieska KV 9.7.2017

Ylivieskan kansainvälinen koiranäyttely käytiin ihanan aurinkoisessa, välillä jopa helteisessä kesäsäässä. GB-tiimistä matkaan lähti viisi koiraa ja kolme naista - Katja, Satu ja minä.

Noin neljän tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme Ylivieskan raviradalle ja saimme telttapaikan aivan kehän laidalta, josta oli hyvä seurata tuomarin työskentelyä. Tuomarina toimi saksalainen Falk-Rudiger Siewert. Tuomari oli todella tehokas työssään ja kehä oli välillä jopa etuajassa - todella poikkeuksellista.

Englanninkääpiöterriereiden arvostelu alkoi klo 10. Ensimmäisenä kehän aloitti pentuluokka, johon GB Sisu-Pussi osallistui. Reipas pentu, jolta ei draivia puuttunut. Pentu sai hyvät arvostelut sekä KP:n ollen ROP-pentu. Tästä on hyvä jatkaa!

Uroksia näyttelyyn oli ilmoitettu kaksi, valiourokset GB Poke Face ja Nox Minor's Hug Me Tight. Kummatkin urokset olivat Cacibin hakureissulla. Tuomarille valinta ei ollut helppo, pitkällisen harkinnan jälkeen GB Poker Face nappasi Cacibin ollen PU1 sekä lopulta ROP.

Great Bernina's Poker Face

Narttuja kehässä oli kuusi kappaletta ja ilmassa oli todellista kilpailun tuntua. Juniorinarttu GB Rima-Donna esiintyi hienosti sijoittuen PN4:ksi. Valioluokassa kilpaileva GB Pink Lady nautti lämpimästä ilmasta, joka näkyi loistavana liikkeenä kehässä. GB Pink Lady sijoittui PN3 saaden VARA-SERTin. Valionarttu GB Ilo-Pilleri sananmukaisesti nautti kehässä olostaan esiintyen erittäin hienosti. GB Ilo-Pilleri sijoittui PN2 saaden VARA-CACIBin. Narttujen PN1 sekä VSP-sijoituksen sai nuorten luokassa kilpaileva Nox Minor's Up To Annapurna. Onnittelut Elinalle 'Hillan' hienosta menestyksestä!

Great Bernina's Poker Face ROP & Nox Minor's Up to Annapurna VSP

Veteraaniluokassa kilpaileva GB Dilliputti jaksaa edelleen olla oma iloinen itsensä ollen ROP-vet, ikäähän on rouvalle kertynyt jo 9,5 vuotta.

Kasvattajaryhmä esitettiin kokeneilla koirilla. GB Pink Lady, Ilo-Pilleri, Dilliputti sekä Poker Face. Esittämiseen toi hieman haastetta Ilo-Pillerin ja Dilliputin juoksut, jotka sekoittivat niin varman esiintyjän Poker Face:in pään. Tällä kertaa usko meinasi handlerilta loppua tyystin. Kuitenkin, jotenkin ihmeen kaupalla saimme Sadun kanssa ryhmän esiintymään juuri oikeaan aikaan mallikkaasti ja saimme BIS4 sijoituksen loppukilpailussa. Tämä oli todellinen työvoitto!

Great Bernina's kasvattajaryhmä 


GB Pink Lady, Ilopilleri, Dilliputti & Poker Face

Tiimin mäyräkoira Sarahill Don Angelino 'Mooses' oli myös mukana näyttelyssä ja sijoittui hienosti PU1 sekä oli VSP. Tuomarina toimi Marianne Holmli.

Sarahill Don Angelino VSP & Sarahill Painted in Black ROP.
Onnittelut kasvattaja Saaralle !

Kotimatkalle lähdimme hyvillä tunnelmilla ja neljä tuntia hurahti kuin itsestään. 18 tunnin näyttelymatkan jälkeen oli kuitenkin ihana tulla kotiin. Kiitokset Satu ja Katja - ihan SUPER reissu jälleen kerran!

-Saija-