22.3.2018

RKK ry palkitsi vuoden 2017 menestyjät 21.3.2018


Great Bernina's Poker Face nappasi kolme palkintoa vuodelta 2017. 


Rovaniemen Käyttökoirat ry palkitsee vuosittain vuosikokouksessaan useissa eri lajeissa menestyneitä koiria. Ilmoitin Papun kilpailemaan kolmeen eri kategoriaan ja Papu voitti kaikki kolme.

1. VUODEN NÄYTTELYKOIRA
Great Bernina's Poker Face
Kilpailuun ilmoitetaan 10 koiran parasta näyttelytulosta vuodelta 2017, jotka pisteytetään sääntöjen mukaisesti. Eniten pisteitä kerännyt koira voittaa kilpailun.

Great Bernina's koirat ovat voittaneet Vuoden näyttelykoira -tittelin jo neljänä peräkkäisenä vuonna, -14 ja -15 Great Bernina's Mega-Masa ja -16 Great Bernina's Pink Lady. Hieno saavutus enkuilta.👌

2. VUODEN KÄÄPIÖKOIRA - PIENTEN MALJA
Kilpailuun voivat osallistua vain kääpiökoirat, eniten pisteitä Vuoden näyttelykoira -kisassa kerännyt koira voittaa kilpailun. Myös Pienten malja on kulkenut tiimissä jo kolmena aikaisempana vuonna.

VUODEN AGILITYTULOKAS - POMPPUPOKAALI
Palkinto jaetaan parhaalle agilitykoiralle, joka on aloittanut agilityuransa vuonna 2017. Eniten pisteitä kerännyt koira voittaa kilpailun.

Pomppupokaali tuli ensimmäisen kerran GB-koiralle. Vuonna 2015 vuonna voitto jäi harmittavasti vain yhden pisteen päähän. Näihin tunnelmiin on hyvä taputella vuosi 2017 ja jatkaa positiivisin mielin kohti vuoden 2018 kilpailuja.💖

-Saija-