4.3.2018

AGILITYUUTISIA!

Pellossa käytiin perinteiset maaliskuun agilitykilpailut 3-4.3. Kilpailuihin osallistui 3 koiraa GB-tiimistä: GB Mega-Masa medi3, Poker Face mini3 ja GB Pink Lady mini1 -luokassa.

Great Bernina's Pink Lady
Great Bernina's Pink Lady 'Pinni' aloitti agilityuransa kahdella hyppyradalla. Pinni ja Satu tekivät hienoa eheää suoritusta saaden kaksi sijoitusta 5 virhepisteen radoilla. B-hyppyradalta sijoitus 1. ja C-hyppyradalta sij. 3. Molemmilla radoilla virhe tapahtui kepeillä, joten vielä tarvitaan hieman lisää harjoitusta. Hieno aloitus Sadulta ja Pinniltä - ONNITTELUT!💗

Great Bernina's Mega-Masa 'Masa' ja Poker Face 'Papu' lähtivät kilpailuun 'harjoittelukilpailu'asenteella, sillä kontaktit ovat uudelleenkoulutuksessa pysäytyskontakteista juoksukontakteihin, joten mitään tuloksia ei agilityradoilta ollut odotettavissa.

Great Bernina's Mega-Masa
Lauantaina Papun kanssa 'pieniä' vaikeuksia saada pakka pysymään kasassa radoilla, joilla koira piti pitää tiukassa kontaktissa. Papun kanssa ei ihan onnistuttu tässä suhteessa ja tuloksena 2 x hyl. Masan kanssa hyviä ratoja, toisella sijoitus 3. ja toisella hyl, joka oli niin kutsuttu 'hyvä' hylky. Yksi pieni kontaktin karkaaminen lipsautti koiran putkiansaan.

Sunnuntaina Papu oli D-hyppyradalla hieman liian itsenäinen, mutta C-agilityradalla saatiin linjat auki ja sijoitus 6. 15 virhepisteellä, joista 10 tuli odotetusti kontakteilta. Masan kanssa onnistuttiin hienosti D-hyppyradalla, nollaVOITTO & SERT-H! 💗 C-agilityradalta myös hieno suoritus sijoituksella 5., odotetusti 10 virhepistettä kontakteilta.

Kontaktitreenit jatkuu ja tuloksia on odotettavissa noin 6 kk kuluttua. Siihen saakka agilitypuolella 'harjoittelukisataan'😊

Agilityterveisin

-Saija-