18.3.2018

ENSIMMÄINEN AGILITYVALIO TIIMIIN!


Tornion Hiihtoralleissa 18.3.2018 tiimiä edustivat Great Bernina's Mega-Masa medi3- ja Pink Lady mini1-luokissa. Kilpailupäivän aloittivat medi3-luokat, jonka jälkeen kilpailut etenivät 1-luokan kilpailuihin.
Great Bernina's Mega-Masa FIAVA

Aamulla oli startattava aikaisin kotipihasta ehtiäkseen klo 9:00 alkavaan kilpailuun. Hyvillä mielin, ilman odotuksia lähdettiin Masan kanssa kilpailemaan. Juoksukontakteja on treenattu kokonaiset 6 viikkoa, joten osaamista en voinut vielä odottaa, vaikka viikkotreenit ovat menneet loistavasti.

A-agilityradalle lähdettiin täysillä ja keskittyneesti. Maaliin tullessa en tiennyt miten kontaktit menivät, mutta muita virheitä emme tehneet. Hetkeä myöhemmin kuulin kuulutuksen; 'nopein nolla ja VOITTO!' Siinä hetkessä lenkkarini irtosivat maasta ja ihan jokainen hallissa ollut varmaan ymmärsi, että kyseessä oli VALIOITUMISNOLLA! Tämän eteen ollaan tehty valtavasti töitä ja nyt me ONNISTUIMME! 👊💖 

Pysäytyskontaktin vaihtaminen juoksukontaktiin kestää yleensä pidempään kuin 6 viikkoa.😳 Hieman epäilin pystynkö tätä haastetta selättämään, mutta nyt on helppo huokaista olevani oikealla tiellä koirieni kanssa. Yleisesti puhutaan 6 kk harjoittelurupeamasta juoksukontaktien kanssa. Masalle täytyy antaa 100 pistettä oppimiskyvystä, keskittymisestä ja halusta tehdä oikein. 😍

Great Bernina's Pink Lady 
B-agilityradalle lähtiessä millään ei ollut enää mitään väliä. Teimme rennon radan yhdellä kiellolla eli 5 virhepisteellä ja sijoitus 11. C-hyppyradalta saimme nollan, valitettavasti alkupuoliskolla tein hitaan ohjausvalinnan johon turhautui sekunteja ja sijoitus 6.

Puolen päivän aikaan aloittivat 1-luokkalaiset kisan C-hyppyradalla. Great Bernina's Pink Lady 'Pinni' teki loistavan nollaradan, tuloksena luokkavoitto ja ensimmäisen LUVA. Onnea Pinni ja Satu! 💖 A-agilityradalla Pinni kävi harjoittelemassa kontakteja, tältä radalta tuloksena hylky.

Agilityterveisin

-Saija-