18.6.2017

Tromssa KV 18.6.2017

Tromssan KV-näyttely on muodostunut tiimin jokavuotiseksi perinteeksi. Tromssan kansainvälinen koiranäyttely käydään huikeissa vuoristomaisemissa ihan Tromssan keskustassa. Tiimi starttasi Rovaniemeltä lauantaina neljän naisen voimin. Matkaan lähti Katja, Satu ja Anne-Mari + allekirjoittanut. Näyttelyyn osallistuivat sisarukset Papu ja Pinni sekä kaniinimäyräkoira Mooses. Lauantai-iltana pitkän ajomatkan jälkeen saavuimme Tromssaan ja saimme vieraanvaraisen yöpaikan Katjan ystävättären luota.
Great Bernina's Poker Face 'Papu'
Sunnuntaiaamuna sää oli pilvinen ja luvassa oli jälleen vesisadetta. Eikö kesä saavu koskaan tänne pohjoiseen oli päällimmäinen ajatus aamulla koiria ulkoiluttaessa. Näyttelypaikalla oli jokseenkin raikas tuuli ja vetta tihuutti kuuroittain. Onneksemme sade lakkasi meidän rotukehän kohdalla. Tuomarina toimi Anthony Kelly Irlannista. Urosten kilpailun voitti GB Poker Face ollen myös ROP ja sisko GB Pink Lady oli tiukassa kilpailussa PN2. Papusta tuli ilokseni NO MVA sekä POHJ MVA, ja narttujen CACIB tulee vahvistumaan aikanaan Pinnille ykkösen ollen jo kansainvälinen valio.  Tiimin mäyräkoira Mooses oli ROP ja sai SERTin sekä CACIBin.

Sarahill Don Angelino 'Mooses'

Mukava ja onnistunut reissu, vaikkakin RYP-kehissä tunnelma oli todella kostea. Vettä satoi kaatamalla, mutta tiimin yhteistyöllä selvittiin isoista kehistä kunnialla. Kotimatka sujui mukavasti ja saavuimme kotiin maanantaina aamuyöstä.

-S-