20.5.2017

UUSI RUOTSIN JA SUOMEN MUOTOVALIO TIIMIIN!

Great Bernina's Poker Face valioitui Suomeen ja Ruotsiin 20.5.2017 Piteåssa pidettävässä kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina toimi Mats Lindborg Ruotsista. Näyttelyyn oli ilmoitettu vain yksi enkku. Kokemuksesta tiedän, ettei koirien vähyys takaa menestymistä näyttely areenalla.

Tuomari: Mats Lindborg & Great Bernina's Poker Face 
Aamulla lähdimme Rovaniemeltä kello kuusi Katjan kanssa kohti Piteåta. Tuntui jokseenkin oudolta, kun reissu autossa ei ollut ahdasta eikä tarvinnut järjestellä tavaroita insinöörin tarkkuudella. Meillä oli tilaa matkustaa, kun matkaan lähdettiin pienellä tiimillä. Jokseenkin huvittavaa, kaksi ihmistä lähti viemään yhtä koiraa näyttelyyn. Täytyy myöntää, että ilman Katjan tsemppausta olisi voinut näyttely jäädä käymättä. Arki on ollut erittäin hektistä viime aikoina ja väsymys sen mukainen.

Hieman jännittynein tunnelmin astelin kehään, sillä tuomari ei ollut mikään eri automaatti. Arvosteluita tuli laidasta laitaan. Papun esittäminen oli helppoa, koira tietää mitä siltä odotan ja suorittaa osansa loistavasti. Välillä Papu käänsi katseen kohti tuomaria ja Papun kauniiseen ilmeeseen on helppo ihastua. Papu sai hienon arvostelun, josta ei ylistys sanoja päässyt uupumaan :-)

Olin erittäin tyytyväinen ja iloinen Papun valioitumisesta. Pohjatyöt tein valmiiksi viime kesänä ja tarvitsin vain yhden sertin, joko Suomesta tai Ruotsista. Papu ehti kerätä 5 sertiä Suomesta ja 2 Ruotsista kesän 2016 aikana.

Tänään oli jälleen näyttelypäivä, joka tekee tästä harrastuksesta juurikin sen oikean. Ihanat ystävät ja mukavasti menestystä! Suurkiitos Katjalle matkaseurasta ja pian meitä odottaa jälleen uudet seikkailut Norjassa.

-Saija-