27.5.2017

Mummot jyräsivät Luostolla 27.5. :)




Pohjoisen toinen "kesäinen" ulkonäyttely kisailtiin Luostolla, Sodankylässä. Reissuun lähdettiin kahden naisen ja kahdeksan koiran voimin 😂. Kiirettä piti  näin ison porukan pyörittämisessä mutta onneksi saimme apukäsiä, josta isot kiitokset Lauralle ja Emmalle!
ROP oli ainut SA:n saanut uros GB's  Quarterback, joka ei tuttuun tapaansa viileästä säästä paljon välittänyt. Nartuissa veteraanimummot jättivät nuoremmat taakseen. GB's Dilliputti oli VSP ja ROP VETERAANI hurmaten tuomarin iloisella esiintymisellään ja perinteisellä englanninkääpiöterrierin rakenteellaan. Yllätykseksemme näyttelykehien ensikertalainen veteraaniluokassa kilpaillut Yurrugar Cover Girl nousi PN2 ja sai näin ensimmäisen SERTINSÄ 😁. Kolmanneksi ylsi Dilliputin tyttö GB's Ilo-Pilleri. Kasvattajaryhmässämme oli koiria neljästä eri yhdistelmästä, ja se saikin tuomarilta KP:n eli oli rotunsa paras kasvattajaryhmä. Ryhmäkehistä haettiin lähinnä kokemusta nuorelle Pekka-urokselle ja muulle porukalle vilun väristyksiä 😄.
Seuraava pohjoisen näyttely olisikin sitten allekirjoittaneen kotikonnuilla - Kuusamossa. Jokohan silloin uskaltaisi  jättää villahousut kaappiin...?

Reissuterkuin - Katja