23.8.2016

Överkalix KR 14.8.2016

Oulussa kastuneet vaatteet olivat kuivuneet sopivasti sunnuntai aamuksi pakattavaksi laukkuun. Suuntasimme GB tiimin luotto Volkkarin keulan kohti Överkalixin kaikkien rotujen näyttelyä.

GB Poker Face ROP ja  GB Luxus Lissu VSP 
Sää oli kylmä ja huomasimme heti, että toppatakki olisi pitänyt pakata mukaan. Kylmä kylläkin väistyi hetkeksi, kun saimme roudattua kaikki tavaramme teltalle, jonka Anne-Mari oli meille edellisenä päivänä pystyttänyt. Pääsimme ihan kehän viereen seuraamaan espanjalaisen tuomarimme Sotoca Santos Angel'n työskentelyä.

Urosten aloittaessa GB Poker Face 'Papu' sai hienon arvostelun ja paljon kehuja ollen PU1 / SERT. Nartuissa meillä oli mukana GB Luxus Lissu 'Lilli', joka oli PN1 / SERT. Lillistä tuli näin UUSI Ruotsin ja Suomen valio. GB Dilliputti 'LaaLaa' oli ROP VET. Rotunsa paras kisa käytiin Papun ja Lillin välillä. Tuomari päätyi uroksen voittoon Papun ollessa ROP ja Lilli VSP. Kasvattajaryhmä sai KP:n ja oli ROP.

GB Mangusti, Luxus Lissu, Dilliputti ja Poker Face
Rotukehän jälkeen nautimme toistemme seurasta teltan sisällä. Ilma oli liian kolea voidaksemme pitää teltan ovea auki. Onneksemme isot kehät alkoivat hyvissä ajoin. Laa Laa aloitti BIS Veteraani kilpailun ensimmäisenä hienosti olen seitsemän parhaan joukossa. Ryhmäkehässä Papulle ei tullut sijoitusta, mutta tämä nuori herra esiintyi erinomaisesti ja rohkeasti josta olen erittäin iloinen.

BIS kasvattajaryhmä kilpailu oli erittäin jännittävää. Yksi koiristamme oli hieman huonolla asenteella, joka aiheutti handlerille harmaita hiuksia, mutta periksi ei annettu. Kaikki päättyi kuitenkin hienosti BIS2 sijoitukseen. Tuomarina toimi Maret Kärdi Virosta. Olimme niin iloisia ja yllättyneitä BIS2 sijoituksesta, että se tuntui VOITOLTA!

Tämä päivä oli jälleen yksi useista super reissuista GB tiimin kanssa - kiitos Satu ja Katja!

-Saija-