27.8.2016

Iloisen koiran näyttely Oulu KV 2016

BIS kasvattajakehä / tuomari Tino Pehar
13.8.2016 Oulun kansanvälinen Iloisen koiran näyttely muistutti tänä vuonna lauantai päivän osalta lähinnä 'Uitetun' koiran näyttelyä. Sää tiedotus oli luvannut runsasta sadetta, joka piti todellakin paikkansa. Vettä satoi koko päivän ja runsaasti. Näyttelyalueella teltan sisällä oli vettä nilkkoihin saakka. Tällaisessa säässä mitataan todellinen rakkaus lajiin.

Haasteellisesta säästä huolimatta päivä oli onnistunut tiimin osalta. Paras uros oli GB Mega-Masa ja PU2 oli GB Poker Face, joka sai toisen Suomen sert:n kesälle 2016. Paras narttu oli GB Pink Lady. Rodun parhaaksi tuomari valitsi GB Mega-Masa ja GB Pink Lady oli VSP. Tuomari toimi Matejevic Nenad Serbiasta.

Kasvattajaryhmä sai KP:n ja oli ROP. Kasvattaja ryhmän koirat:
Masan palkinto potretti :-)
Great Bernina's Mega-Masa
Great Bernina's Poker Face
Great Bernina's Niiskuneiti
Great Bernina's Pink Lady

Isoja kehiä odotellessa kylmä ja kostea tuntui jo luissa ja ytimissä, mutta päätimme jatkaa asenteella loppuun saakka. Kuitenkin siirsimme koirat autoon viimeisen tunnin ajaksi lämmittelemään. RYP3 kehässä Masalle ei tullut sijoitusta. Kehässä seistessä koiran katse kertoi kaiken - ' Miksi ihmeessä me täällä sateessa seistää'? Täytyy myöntää, että tärisimme molemmat kylmästä.

GB kasvattajaryhmä BIS4
GB Mega-Masa, Poker Face, Niiskuneiti ja Pink Lady


BIS kasvattajaryhmä kilpailu oli päivän viimeinen. GB tiimi saavutti hienosti BIS4 sijoituksen näissä karuissa olosuhteissa. Tuomarina toimi - Tino Pehar Kroatiasta. Kasvattaja ryhmän koirille täytyy antaa kunnia maininta hyvästä kilpailu asenteesta - asenteella loppuun saakka.

Kiitokset hyvästä reissusta tiimin naisille Katjalle, Satulle ja Helille - teidän kanssa on mukavaa, satoi tai paistoi :-)

-Saija-