11.4.2022

Tornio ryhmänäyttely 9.-10.4.- Great Bernina´s kasvattajaryhmä BIS4 🏆

🌟BIS 4 kasvattajaryhmä, tuomarina Harto Stockmari🌟
 
Näyttelykausi aloitettiin tänä vuonna Torniossa. Lauantaina kehissä oli englanninkääpiöterrierit ja sunnuntaina mäyräkoirat. Näyttelyiden piti olla jo helmikuussa, mutta covid-19 siirsi ne keväämmälle ja tuomaritkin muuttuivat, osa useampaan kertaan. Kaikesta huolimatta kauden avaus meni todella nappiin! Näyttelyihin on tälle vuodelle tullut uutuutena junioriserti ja veteraanisertit. Näin on tullut myös uudet tittelit, Suomen juniorimuotovalio ja veteraanimuotovalio.

🌟Tutkittavana Nasta🌟
                                                        

🌟Satu ja Nelli🌟
Lauantaina enkut arvosteli Tiina Taulos. Rotunsa parhaaksi tuomari nosti valioluokan nartun GB VIP Ladyn eli Nastan ja VSP:ksi Nastan velipuolen GB Yoda Jediritarin eli Tepon. Teppo keräsi kotiin viemiseksi myös toisen sertinsä sekä junnusertin.  Nartuissa toiseksi tuli GB Yetset Lady eli Nelli (Tepon täysisisko). Nelli ei voinut enää ottaa sertiä vastaan, joita uudistuksen mukaan saa vain kaksi ennen kahta ikävuotta. Nelli kuitenkin sai ensimmäisen junnusertinsä. Nuorimpana junnuna ensimmäisessä näyttelyssään GB Zensuelli eli Tesla nappasi heti hienosti PN3 paikan saaden vielä ensimmäisen sertinsä 💥. Kasvattajaryhmä sai Taulokselta  erinomaisen arvostelun ja ryhmä nousikin näyttelyn neljänneksi kauneimmaksi kasvattajaryhmäksi. Lauralle isot kiitokset avusta!


🌟Topi & Tilli🌟
Sunnuntaina mahtavaa menoa jatkoivat tiimimme minimäyräkoirat jotka arvosteli Harto Stockmari. Lyhytkarvainen kaniininarttu GB Sayonara "Tilli" oli rotunsa paras ja putsasi pöydältä sekä junnu- että normisertin. Tämä erinomainen mäyräneiti nousi vielä ryhmäkisassa 7. parhaan joukkoon! Ryhmä oli suuri, sillä siihen oli yhdistettynä FCI ryhmät 2 ja 4. Lyhytkarvainen kääpiöuros Topi eli GB Tiimi-Topi oli myös ROP ja sai toisen sertinsä. Seuraavissa näyttelyissä olisikin mahdollisuus sitten jo valioitua 😊.

🌟Mäyrien kotiinviemiset🌟

 



KIITOS kaikille mukana olleille ja onnittelut omistajille 💜 !!!!