20.12.2021

KoiraMessut 2021 - GB juniorit vauhdissa đŸ”„


Sunnuntain ROP kasvattajaryhmĂ€: 
GB VIP Lady, GB Yetset Lady, GB Yoda Jediritari ja GB X-Trovertti.
Tuomari Satu Huolman, Suomi.

Suomen koiranĂ€yttelyvuoden kohokohta "Messari" eli KoiraMessut pystyttiin sittenkin jĂ€rjestĂ€mÀÀn tiukoilla rajoituksilla Helsingin Messukeskuksessa. Viimeksi kyseiset nĂ€yttelyt jĂ€rjestettiin vuonna 2019. Covid-19 ei hellittĂ€nyt taaskaan otettaan ja loppuun asti jĂ€nnĂ€ttiin miten nĂ€yttelyjĂ€rjestelyjen kĂ€y. Lopulta vahvistui ettĂ€ koronapassi ja maskin kĂ€yttö oli vaatimuksena osallistujille ja niinpĂ€ siis meidĂ€nkin autojen keulat kÀÀntyivĂ€t kohti HelsinkiĂ€ mukana asiaan kuuluvat suojautumistarvikkeet. 🚌. Kiitos taas POKE ja Heli MÀÀttĂ€ matkajĂ€rjestelyistĂ€ !

GB VIP Lady su ROP CACIB & Voittaja-21 ja la PN3, 
GB Yetset Lady 2 x SERT, 2 x PN2 Helsinki JuniorWinner-21 & JunioriVoittaja-21💕
   

Kaikesta jĂ€rjestely hĂ€ssĂ€kĂ€stĂ€ huolimatta oli mahtavaa kokoontua pitkĂ€stĂ€ aikaa 'heimolaisten' kanssa isolle kirkolle 😊. Vaikka ystĂ€vien nĂ€keminen nĂ€inĂ€ aikoina on erittĂ€in ihana juttu, niin kyllĂ€ menestyksen tuomat tittelitkin lĂ€mmittivĂ€t paljon mieliĂ€mme. Lauantaina englanninkÀÀpiöterriereillĂ€ rotutuomari oli Leif-Herman Wilberg Norjasta ja lk kaniinimĂ€yrĂ€koirilla Rafael Malo Alcrudo Espanjasta. Sunnuntaina enkut arvosteli suomalainen Satu Huolman ja mĂ€ykyt Georg Schogol Georgiasta. Tuomarit pitivĂ€t useammasta tiimimme koirasta ja junnut olivatkin koko viikonlopun hyvĂ€ssĂ€ kisavireessĂ€. Junnunartut, enkku Nelli ja kaniinimĂ€ykky Tilli ottivat molempina pĂ€ivinĂ€ tittelit ja aukaisivat sert-tilinsĂ€. Sunnuntaina enkuissa junioriuros Teppo sai tittelin ja myös ensimmĂ€isen sertinsĂ€. Kaikki nĂ€mĂ€ junnut eli Nelli, Tilli ja Teppo olivat ensimmĂ€isissĂ€ virallisissa nĂ€yttelyissÀÀn - aivan uskomattoman hieno aloitus nĂ€yttelyuralle!!!

Tiimin lk kaniinimÀyrÀkoirat
GB Sayonara "Tilli" 2 x PN2, SERT, VARASERT, NORD VARASERT
Helsinki JuniorWinner-21 & JunioriVoittaja-21,
Good Poin Abu Dabi "Tiki" su VSP CACIB Voittaja-21 💕

YhteensĂ€ SEITSEMÄN titteliĂ€ lĂ€hti mukaan kotimatkalle đŸ’„. VĂ€symyksestĂ€ huolimatta hymy oli herkĂ€ssĂ€ koko porukalla😊. LÄMPIMÄT ONNITTELUT VIELÄ KAIKILLE MENESTYNEILLE JA HEIDÄN PALVELUSVÄELLEEN!💖.

GB Yoda Jediritari "Teppo" su PU2, SERT JunioriVoittaja-21💗 
 
Lauantaina kasvattajaryhmÀmme (KP2):
GB VIP Lady, GB Yetset Lady, GB Ilo-Pilleri ja GB Supersankari 💕

Kun kokoonnumme porukalla jonnekin, niin meillĂ€ on aina aihetta pikku juhlaan mutta tĂ€llĂ€ kertaa pÀÀsimme totaalisesti yllĂ€ttĂ€mÀÀn heimon 'master cheffin' Katjan vĂ€hĂ€n isommilla juhlilla 💜. LĂ€mpimĂ€t onnittelut vielĂ€ maisterin tutkinnostasi 💖.