25.10.2020

RAPARALLI AGILITYKILPAILUT TORNIO 24-25.10.2020


Lokakuun lopussa pidetään perinteisesti raparalli agilitykilpailut Torniossa, mutta tänä vuonna  nimen olisi pitänyt olla ensilumiralli. Sää oli ihana -2 ja ☀️❄️. Tuomarina toimi Tomans Berglund. Kilpailuihin osallistui lauantaina mini 1- ja 3-luokkalaiset GB Vip Lady, GB Pink Lady, GB Poker Face ja sunnuntaina medi3-luokkaan GB Mega-Masa.

Kilpailupäivän aloitti Nasta ja Satu mini 1-luokassa. A-agilityradalla Nasta teki harmittavasti lentokeinun saaden siitä 5 virhepistettä ja sij2. B-agilityradalla Nasta luikahti värään putkeen, mutta muuten rata kulki erinomaisesti. C-hyppyradalta toistui samantyyppinen putkivirhe. Nasta on nopea ja itsenäinen koira radalla ja silloin näitä lipsahduksia sattuu herkemmin. Tyytyväinen saa olla vauhdista  ja itsenäisyydestä radalla 🥰

Papu ja Masa
Pinni ja Papu starttasivat peräkkäisillä numeroilla. Kilpailu alkoi ensin C-hyppyradalla. Pinnin ja Satun rata päätyi hylkäykseen. Papu pinkoi hienolla nolla radalla ja etenemällä 5,69 m/s voittoon🤩❤️. 

B-agiltyradalla Pinnille ja Satulle kertyi 10 virhepistettä ja sij6. Papulla oli upea rata ja vielä upeampi puomi suoritus, mutta linja virheen vuoksi Papu valitsi A-kontaktin puomin sijaan ja tuloksena hylkäys. Muutoin upea flow, josta olen aina erittäin iloinen. 

A-agilityrata juostiin viimeisenä. Pinni ja Satu keräsivät 20 virhepistettä radalta ja sij8. Radalla sattui ja tapahtui monenmoista pikku törppöilyä😅 sellaista tapahtuu aina välillä, se on agilitya. Papun viimeinen rata hylkääntyi kolmannelle esteelle. Papu jätti lukematta päällejuoksun kepeille ja poimi A-esteen renkaan sijaan🙈 UUPS! 😅 Yritimme jatkaa rataa kilpailunomaisesti loppuun, mutta lopulta Papu pääsi sylikyydillä maaliin. 

Sunnuntaina kilpailtiin 2- ja 3-luokan medit. Sunnuntain kilpailuun ilmoitin Masan viime hetkellä sunnuntai aamuna. Ensimmäinen C-hyppyrata hienosti voitto nollana maaliin sij1. B-agilityrata hylkääntyi ansaputkeen, mutta muuten rata virtasi erittäin mukavasti. A-agilityradalla onnistuimme puhtaalla nolla suorituksella saamaan sij2. Hienot suorituksen Masalta 🥰👊

Mukavat kilpailut. 6 rataa joista mukavasti 2 voittonollaa ja yksi sij2🔥

Kilpailut jatkuvat meidän osalta marraskuun lopussa Torniossa. Nyt hieman lepoa ja vauhdikkaita ratatreenejä ensiviikon loppupuolella. 


-S-