8.2.2017

AGILITYUUTISIA -Tornio 5.2.

TORNIO AGILITYKILPAILUT 5.2.2017

Masa ja Papu osallistuivat Tornion hankiralliin talvisena sunnuntaina. Papu starttasi medi 1 -luokassa agility A, B ja C -radat, vaikkakin Papu mitattiin miniluokkalaiseksi tällä toisella mittauksella. Luokkasiirtoa ei tehty vaan päätettin odottaa kolmannen tuomarin mittaustulos, joka määrää Papun lopullisen kilpailuluokan. Masa starttasi medi 3 agility A, B ja hyppy C -radat. Tuomarina toimi Mika Moilanen.

Juokse, juokse ja nopeaa :-)
Radat olivat todella mukavia ja vauhdikkaita. Papun kanssa näillä vauhtiradoilla ongelmaksi nousi kontaktivirheet. A-radalla tein päätöksen ottaa hylsyn ja korjata Papun kontaktivirheen puomilla. B-radalla tein pienen vekin ylävartalolla väistääkseni muuria ja se aiheutti Papun sinkoamaan väärään päähän putkea. C-radalta saimme 10 virhepistettä, jotka tapahtuivat A-esteen kontaktilla ja kepeillä. Tällä tuloksella saimme sijoituksen 5.

Masan kanssa saimme nollaradan A-radalta, mutta harmikseni keinu suoritettiin aivan liian hitaasti ja se aiheutti aikavirheen ja sijoituksen 7. B-radalta saimme 5 virhepistettä A-kontaktilta, jota en itse edes huomannut, mutta muutoin rata oli loistava. Sijoituimme sijalle 12. C-hyppyradalla minun piti ohjata Masa takakierrolle ja tehdä välitön persjättö, mutta jostain ihmeen syystä käytin 'saksalaista' ja Masa ajautui väärälle puolelle ja otti seuraavan esteen väärältä puolelta minun panikoidessa, kuinka tässä näin kävi :-)))). Voi hyvä tavaton, kuinka sitä voikin töpeksiä kunnolla.

Mukavat kisat kokonaisuudessaan ja mikä parasta, pystyin kisapäivän aikana jo syömäänkin, joka kertonee kisapaniikin laskemista. Oppia ikä kaikki, vain tekemällä oppii. Parin viikon kuluttua on kaksipäiväiset kilpailut Pellossa, minne lähdetään kisaamaan taas hymyssä suin!

Agilityterveisin

-Saija-