25.7.2016

Kokkola KV 9.7. & Oulu KV 10.7., Kokkolassa BIS2-kasvattajaryhmä!

Katjan kanssa lähdimme matkaan jo perjantai-iltana, yövyimme Oulussa Miisan luona ja kohti Kokkolaa suuntasimme kera Miisan ja koiralauman kanssa aikaisin lauantaiaamuna. Oulun korkeudelta matkasi Kokkolaan myös Tuula, etelän porukoista Anne ja Jenni osallistuivat myös koiriensa kanssa.


Kokkolan raviradan keskinurmi oli "kosteahko", tältä reissulta kengät ei ole kuivat ehkä vieläkään :D Kehät oli saatu onneksi kentän hieman kuivemmille osille, mutta siirtyessä paikasta a paikkaan b olisi saanut olla kumpparit jalassa.  :)

Pipsa on sarjassa 16. Great Bernina´s C.I.B muotovalio !


Irlantilaiselle tuomarille Thomas Hehirille oli kaiken kaikkiaan ilmoittautunut 11 enkkua, joista 8 oli GB koiria. Rotunsa parhaaksi tuomari valitsi hienon Ruotsista tuodon uroksen Twinstripe Ghost Storyn. Great Bernina's Pink Lady oli narttujen kaunein kera sertin. Cacib siirtyi Pinnin nuoresta iästä johtuen seuraavalle eli Great Bernina's Nastapimulle, josta tuli samalla uusi Kansainvälinen muotovalio! Onnea Jenni ja Pipsa!! Samoin urosten cacib siirtyi pu2:lle, eli Great Bernina's Nastalauta Niilolle, joka on nyt cacibia vaille intti!! :)


ROP & VSP

ROP-veraaniksi valittiin GB's Dilliputti, VSP-veteraaniksi GB's Ahti Nelitahti.


ROP&VSP-veteraanit Dilliputti & Ahti Nelitahti

Myös GB kasvattajaryhmä valittiin rotunsa parhaaksi, ja myöhemmin ryhmäkehässä lopulta näyttelyn toiseksi kauneimmaksi kasvattajaryhmäksi!!






Matkamme Katjan kanssa jatkui isojen kehien jälkeen Ouluun, missä saimme taas majoittua Miisan luona. Lähes "takapihalla" järjestetty hevimusiikin Jalometalli-festivaali toi vähän lisämaustetta koirien kanssa ulkoiluun :D Sunnuntaiaamuna ei onneksi ollut aikainen herätys, aamupalat saatiin syödä rauhassa ja lähteä sitten muutaman kilometrin päähän Äimäraution raviradalle. Myös Anne-Mari ja Nina ajoivat Ouluun sunnuntaiaamuna.
Tuomarinamme Oulussa toimi Harrí Lehkonen. Tulokset olivat hienoja, tänään jälleen paras narttu oli GB's Pink Lady kera sertin. PN2 ja samalla ROP-veteraani oli GB's Dilliputti ja PN3, cacib GB's Ilo-Pilleri. Kaunein uros ja VSP kara cacibin oli GB's Mr Finland. Kasvattaryhmä oli rodun paras kera kunniapalkinnon.

ROP & VSP Pinni ja Marski
Kiitos jälleen koko porukalle, ilman teitä tätä harrastusta ja matkustamista ei kyllä jaksaisi!! :)

-Satu-