18.7.2016

Jällivaara KV 2.-3.7.2016

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna tiimiläiset suuntasivat autonsa kohti Ruotsin Lappia Jällivaaraan. Lauantaina kehissä olivat muun muassa mäyräkoirat,  Great Bernina’s Hasta La Vista onnistui mukavasti ollen PN2 kera SERTin ja VARA-CACIBin, joka vahvistuu CACIBiksi. Sunnuntaina Susun esimerkkiä noudattaen enkkumme esiintyivät mallikkaasti rotukehässä, jossa tuomarina oli Cathy Delmar Irlannista. Emme antaneet erittäin sateisen aamupäivän häiritä, ja tulokset olivat sen mukaiset. Parhaiten kehässä menestyi Great Bernina’s Pink Lady, joka oli ROP. GB’s Niiskuneiti oli PN2 ja sai CACIBin, joten Niisku on enää yhden CACIBin päässä C.I.B. -tittelistä. Pinnin äiti GB’s Dilliputti oli ROP-veteraani ja PN4. Pojat pistivät myös parastaan eli GB’s Nätti-Jussi oli PU2 kera CACIBin, joka siskonsa tavoin on yhtä CACIBia vaille kansainvälinen muotovalio. GB’s Man-Gusti oli PU3 ja sai VARA-CACIBin.

Iltapäivällä auringon helliessä meitä olivat vuorossa isot kehät. Ensimmäisenä tiimistämme esiintyi Dilliputti, joka onnistuikin erinomaisesti. Tuomari Arne Foss Norjasta oli sitä mieltä, että mummomme oli näyttelyn toiseksi kaunein veteraani sinä päivänä. Onnea Laalaa ja Anne-Mari! Kiitokset myös Satulle hienosta handlauksesta! Mummon niittäessä menestystä olivat kasvattajaryhmät jo esiarvostelussa, mutta se ei menoamme haitannut, sillä Great Bernina’s oli lopulta BIS2 -kasvattajaryhmä! Tämän jälkeen Satu ja Pinni kiirehtivät ryhmäkehään. Oli ilo katsoa parin menoa, sillä niin hienosti he esiintyivät. Tuomari Cathy Delmar oli jo ihastunut Pinnin olemukseen rotukehässä ja palkitsi sen vielä terrieriryhmässäkin. Niinpä GB’s Pink Lady oli vielä RYP4. Onnea Pinni ja Satu!

RYP4 Great Bernina's Pink Lady (14 kk)

Jeeeeee!!!! :D

GB's Pink Lady (vas.ylh.), Dilliputti (oik.ylh.) ja BIS2 -kasvattajaryhmä :)


Tällä reissulla tuli jälleen kerran todistettua, että sade tietää onnea tiimiläisille. Kiitos mukavasta päivästä Tuula, Miisa ja Satu! Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja.

Reissuterveisin Katja