13.6.2016

Skellefteå 11.06.2016 - BIS-sijoituksia tiimiin!

Satu, Anne-Mari ja Niisku odottelevat kehien alkamista
Jo perinteeksi tullut reissu ruotsiin terriereiden erikoisnäyttelyyn toteutui myös tänä vuonna :). Tällä kertaa matkaan lähtivät lisäkseni Satu ja Miisa, koirista GB Dilliputti, Ilo-Pilleri, Niiskuneiti ja Pink Lady.

Näyttelypaikka oli jalkapallokentällä - alue oli viihtyisä ja paikoitus hyvin järjestetty. Olisipa kaikki näyttelypaikat tällaisia ! Sääkin suosi aamupäivän mutta juuri ennen kehän alkua rankkasade yllätti ja keskeytti arvostelun joksikin aikaa. Kaatosade on ennenkin ollut hyvä enne tiimille - niin tälläkin kertaa :). Juniori tyttö Pink Lady meni valioiden ohi ollen PN2 & VASERT, PN3 Niiskuneiti, PN4 edellisen äiti eli Ilo-Pilleri. GB Dilliputti oli tuttuun tapaan ROP VET. Kasvattajaluokka ROP.

Päivän päätteeksi parhaan juniorin valinnassa GB Pink Lady nousi BIS3 sijalle ja parhaan veteraanin valinnassa "Pinnin" äiti GB Dilliputti palkittiin BIS VET 3 sijalla!!!


            
               BIS JUN 3 - GB Pink Lady
BIS VET 3 - GB Dilliputti
Äidin ja tytön tuliaiset :)

    ***************************************************

Rotunsa parhaaksi nousi Great Bernina's Isabellan tytär Snowfly's Black Crystal. Tämä kaunis nuori narttu kruunasi lopulta koko päivän ollen BEST IN SHOW Sadun upeasti handlaamana !!!

Suuri ilo ja ylpeyden aiheeni on että tämän nartun takana löytyy vahvasti Great Bernina´s kasvatustyötä - 6 GB koiraa kolmessa sukupolvessa :).
Lämpimät onnittelut Ann & Kennel Snowfly´s !!!

     ***************************************************Alla kuvissa Satu ja "Rut" BIS-kehässä matkalla Best In Show:ksi :).

BEST IN SHOW
Snowfly´s Black Crystal with her breeder & owner Ann Hjort, Sweden
Breed judge: Falk Siewers, Germany
BIS judge: Thomas Hehir, Ireland

Pedigree


Iloisin reissuterveisin Anne-Mari :)