21.5.2016

Turku KV - Pietari 3 x KV - Tampere KV - Mynämäki - Seinäjoki

Liikkuvaista sakkia tämä meidän porukka - kasvattajakaan ei meinaa millään välillä pysyä näiden perässä :). Alkuvuoden aikana on takana jo niin paljon harrastekilometrejä tiimissä että harvalla tulee edes vuodessa näin paljon. Tässäpä koostetta:

Seinäjoki R 15.5.

Ei ollut paras mahdollinen keli Seinäjoella enkuille -  +4 astetta lämmintä ja vesisade. Mutta niin vain hienosti kelistä huolimatta kahden naisen voimin Satu & Tuula esitti kasvattaryhmämme BEST IN SHOW:ksi Marja-Leena Kurvisen valitsemana! Hommaahan ei helpottanut se tosiasia että ryhmässä yksi nartuista oli "parhailla päivillä" ja rivissä piti pysyä myös jämynä hyvinkin viriili nuorimies "Jekku" :D.
Lisäksi ryhmäkehissä BIS-VET valinnassa GB Dilliputti nousi 6 parhaan joukkoon!
Päivän rotunsa parhaaksi tuomari Kimmo Mustonen valitsi juniorinarttu GB Pink Lady:n joka sai myös ensimmäisen SERT:n. VSP & SERT koira oli GB Nastalauta Niilo joka on nyt viimeisen sertin päässä FI & S MVA :). Paras narttu kakkoseksi nousi veteraani rouva GB Dilliputti ja PN3:ksi GB Ilo-Pilleri.
Kiitos taitaville handlereille - jatkakaa samaan malliin :) !



 


Mynämäki R 15.5.
Reetan enkkulauman nuorimmainen, juriori-ikäinen GB Pohjantähti avasi SERT tilin Mynämäellä ollen VSP. Tuomarina Tuula Savolainen. Onnittelut Reetalle :) !

Tampere KV 30.4.-1.5.
Tampere keräsi tänäkin vuonna suuren määrän enkkuja - tällä kertaa 30 kpl ! Tästä sakista Great Bernina´s Häntä Heikki veti urosten pisimmän korren ollen lopulta VSP & CACIB. Päivän kauneimmaksi tuomari Rony Doedijns Alankomaista valitsi Great Bernina´s Gimppa Gertun kauniin tyttären "Even", onnittelut "Even" kasvattajalle Elinalle, sekä omistaja Annikalle ! Paras narttu kolmanneksi nousi hienosti juniorityttö GB Party Pirkko saaden myös VASERT:tin. "Lystin" veli GB Pikkarainen voitti hienosti urosten junioriluokan saaden luokan ainoana SA:n. Edeltävien GB-menestyvien äiti, GB Dilliputti oli VSP VET :). Lisäksi GB Nastalauta Niilo oli avoimen luokan luokkavoittaja SA:lla. Onnittelut Jenni & Pirjo & & Tuula & Noora :) ! GB kasvattajaluokka palkittiin kunniapalkinnolla.
Vasemmalta kasvattajaryhmä neljästä yhdistelmästä:
GB Häntä Heikki, Dilliputti, Nasta-Pimu & Party Pirkko
Pietari KV 26.-28.2.
Nina harrasti helmikuussa Venäjän matkailua POKE:n bussiporukan mukana ja ei ollut turhareissu :). GB Gimppa Gertun haaviin jäi 3 x ROP, 3 x CACIB, 3 x SERT -->  C.I.B, RU Mva & RKF Mva. Gimppa Gerttu  on 14. kasvattamani kansainväinen muotovalio. Lämpimät onnittelut ja kiitokset Elinalle tämän kauniin nartun esille tuomisesta :).
GB Mr Finland meni lähes samalla kaavalla kuin "Emmi". "Marskin" tulokseksi tuli 3 x VSP, 3 x CACIB, 3 x SERT --> RU MVA & RKF MVA. Onnea Nina & Aki ja kiitos Nina Emmin handlauksesta!


Turku KV 16.-17.1.2016
GB pikkumustat aloittivat vuoden 2016 näyttelyrallin tammikuun Turku KV:sta. 
Vuoden ensimmäinen kotimainen näyttely toi uuden sertivoittajan tiimiin. Onnittelut Tuula ja Noora GB Nastalauta Niilon ensimmäisestä Suomen sertistä ! Kasvattaryhmämme oli Rotunsa paras ja GB Pink Lady ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään PN2 & VASERT ! 
ROP kasvattajaryhmä



-Anne-Mari-