18.4.2016

Vaasa KV 17.4.2016

Matkani Vaasan KV:hen alkoi lauantai aamuna Rovaniemeltä ja edessä oli 6-7 tunnin ajomatka vaihtelevassa säässä. Pohjoisessa satoi räntää, mutta ilokseni Oulun jälkeen sain nauttia aurinkoisesta ajosäästä. GB-tiimi kokoontui näyttelyyn kuuden koiran tiimillä. Satu matkasi Vaasaan  Pinnin ja Laalaan kanssa jo perjantaina. Tuula ja Noora saapuivat Vaasaan Jäynän ja Jekun kanssa lauantaina. Näyttelyyn oli ilmoitettu kokonaisuudessaan 12 englanninkääpiöterrieriä, joista viisi oli narttuja ja seitsemän urosta. Tuomarina toimi  Ekaterina Senashenko Venäjältä.


Vaasan botnia halli GB-tiimin saapuessa ja lähtiessä

GB-tiimi oli aamulla ensimmäisten joukossa näyttelypaikalla, jotta juniorikoirat Papu (Great Bernina's Poker Face) ja Pinni (Great Bernina's Pink Lady) ehtivät rauhassa tutustua näyttelypaikkaan ennen kehään menoa. Kehässä juniorit esiintyivät erinomaisesti, kuin vanhat konkarit. Nenätysten  päästessään sisarukset olisivat pistäneet mieluummin leikiksi kehän laidalla odottelun sijaan.

Tiimin näyttelykonkarit Laalaa ja Masa nappasivat kärkisijoitukset nuorempien nenän edestä.
Great Bernina's Dilliputti / PN1, VET ROP, ROP
Great Bernina's Mega-Masa / PU1, VSP
Kasvattajaryhmämme sai KP:n ja oli ROP-kasvattajaryhmä.


yllä: GB Mega-Masa VSP / GB Dilliputti ROP
alla: GB Dilliputti ryhmä 3. kehässä
GB Mega-Masa

GB-tiimi poistui näyttelypaikalta viimeisten joukossa. Kotimatka oli pitkä ja sää erittäin huono. Kotiin saavuin juuri ennen puolta yötä. Koirat olivat erittäin iloisia päästessään kotiin ja lepäämään omalle paikalle.

Masa ja Papu ' vihdoin kotona '

Kiitokset GB-tiimille kivasta näyttelymatkasta.

-Saija-