18.7.2015

PikkuMusta Show 2015

Historian ensimmäinen PikkuMusta Show järjestettiin Oulussa Haukkukeitaalla 11.7.2015. Tuomarina toimi Marja Huttunen, kennel Twinstripe Ruotsista. Enkkuja oli ilmoittautunut mukavat 45 koiraa ympäri Suomen.

Tämän PikkuMusta Shown yhteydessä juhlimme riemukkaasti Great Bernina's:n 10 vuotista englanninkääpiöterrierien kasvatustyötä ojentamalla Anne-Marille tämän blogin ja sylillisen onnitteluja.

Anne-Mari & Great Bernina's Ahti Nelitahti + Anne

Tässä meidän Open Show tulokset:

Best In Show:  Great Bernina's Dilliputti, joka on juuri palannut näyttelykehiin äippälomalta ja VSP oli veteraani uros Great Bernina's Bebbu Normaali.

Great Bernina's Dilliputti & Great Bernina's Bebbu Normaali

Best in Show veteraani oli myös Great Bernina's Bebbu Normaali, joten nuoremmat urokset saivat väistyä tämän komean veteraanin rinnalla.

Paras jälkeläisluokka oli Great Bernina's Ilo-Pillerin ja Great Bernina's Dilliputin jälkeläisryhmä oli kolmas. Great Bernina's sai myös paras kasvattajaryhmä tittelin kuudella koiralla kilpailtuna.


Parasuros kilpailussa sijoittuivat Great Bernina's Bebbu Normaali PU1 ja Great Bernina's Nätti-Jussi PU4. Parasnarttu kilpailussa sijoittuivat Great Bernina's Dilliputti PU1 ja Great Bernina's Nastapimu PN4.

Kilpailu meni GB koirien osalta hienosti ja ilta oli ratkiriemukas mukavassa seurassa. Kiitokset kaikille osallistujille.

Katja & Anne-Mari