13.7.2015

Oulu KV 12.7.2015

Oulu KV oli kaksi päiväinen. Joten kilpailu käynnistyi uudelleen sunnuntai aamuna kello yhdeksän. Aamulla oli siis aikainen herätys ja ilmassa oli vähän lihas jäykkyyttä lauantain pitkästä näyttelypäivästä.GB-porukka oli paikalla tuttuun tapaan ajoissa. Englanninkääpiöterrierejä oli ilmoitettu 30 koiraa ja tuomarina toimi Darco Korosec Kroatiasta. Tuomari oli täysin uusi tuttavuus, emme ole aikaisemmin olleet hänen arvosteltavana. Tämä lisäsi hieman jännitystä.

Great Bernina's Niiskuneiti
Kilpailu eteni nopeasti ja tulokset olivat loistavat. Great Bernina's Niiskuneiti valioitui lauantaina ja oli sunnuntaina ROP. Hetki oli riehakas kehän laidalla ja ilon kyynelistä nautittiin. Great Bernina's veteraani Ahti Nelitahti oli VSP ja VET ROP! Uskomatonta, kuinka tämä veteraani jaksaa loistaa yhäkin kehissä. Tämän jytkyn jatkeeksi Great Bernina's Nastapimu sai viimeisen sertin ja valioitui Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Pohjoismaihin.

Great Bernina's Niiskuneiti ROP & Great Bernina's Ahti Nelitahti VSP

Great Bernina's Niiskuneiti, CACIB, ROP
Great Bernina's Ahti Nelitahti, VSP, VET-ROP
Great Bernina's Mega-Masa, VARACACIB
Great Bernina's Nastapimu, SERT - FI MVA, SE MVA, NO MVA, POHJ MVA

Great Bernina's kasvattajaryhmä oli ROP ja jatkoi kilpailuaan kasvattajaryhmien BEST IN SHOW kehään. Iloksemme tuomari Michael Leonard Iralnnista valitsi meidät BIS 1!



Kasvattajaryhmän koirat:
Great Bernina's Dilliputti
Great Bernina's Ilo-Pilleri
Great Bernina's Niiskuneiti
Great Bernina's Ahti Nelitahti


Kiitokset kaikille GB koirille ja heidän ihanille omistajilleen hienosta päivästä Oulu KV:ssä !