11.9.2022

PIKA-koe viikonloppu - huippu tulokset 🤩 !!!

Lapin Mäyräkoirakerho järjesti RotuMejä viikonlopun 9.-11.9.2022 yhteyteen mahdollisuuden osallistua pienoismäyräkoirien käyttäytymistaipumuskokeeseen (PIKA). Tuomarina toimi pitkällä kokemuksella Kari Airiainen.

Kokeisiin osallistui kaikkiaan 5 koiraa meidän porukasta ja ilokseni KAIKKI suorittivat kokeen hyväksytysti läpi!!! Samalla vedolla saimme myös kaksi uutta Suomen muotovaliota tiimiin 🤩.
Maastot olivat todella hyvät pienille tappijaloille, samat maastot olivat otolliset myös hyvälle sieni sadolle ja näin ollen herkuttelupaikka poroille. Onneksi vältyimme tästä huolimatta "hukilta".
Näissä kokeissa ei tarvinnut olla nälissään ohjaajankaan - Lapin Mäyräkerhon aktiiviset keittiöemännät olivat loihtineet koeporukoille sellaiset eväät että ai että 😋. Oli poronkäristystä kaikilla herkuilla, vasta paistettuja lettuja, lämpimiä karjalanpiirakoita ja munavoita..oijoi, tulee vesikielelle kirjoittaessakin 😅.

Tässä osallistuneet ja hyväksytyn tuloksen tehneet:

lk kääpiö Great Bernina´s Kullan-Nuppu --> FI MVA
lk kaniini Great Bernina´s Pikkasen Helmi --> FI MVA
lk kääpiö Great Bernina´s Tiimi-Topi
lk kaniini Great Bernina´s Sayonara
lk kääpiö Wimwam´s Oh Queen of Great Bernina´s

Ihan huippu iloinen näistä tuloksista !!! Onnitelut Nupun ja Topin omistajille Reetalle ja Marikalle 😊 . Onnittelut myös kennel Wimwam'siin Kirsi Hynyselle "Riitun" tuloksesta 😊.

-Anne-Mari-

Ps. Tässä kiinnostuneille linkki PIKA-koe sääntöihin: