4.6.2022

Suomussalmella sukuloimassa & menestymässä - Great Bernina's BIS2-kasvattaja !!!

BIS 2 - kasvattajaryhmä

Täällä pohjoisessa lähinäyttely on melko laaja käsite. Tämän päiväiseen "lähinäyttelyyn" eli Suomussasalmen ryhmänäyttelyyn oli osalle meidän porukasta 145km ja toisilla reilu 300km/suunta 😂. Reissu kannatti, sillä toivottuja tuloksia tuli! Rotukehässä parhaiten pärjäsi juniorinarttu 'Tesla', GB Zensuelli, joka sijoittui Jari Laakson kehässä PN2 sijalle saaden sekä sertin että junnusertin. Nyt 'Teslakin' odottaa kahden ikävuoden rajapyykkiä, jotta saa ottaa vastaan viimeisen Suomen muotovalioarvoon oikeuttavan sertin. 

'Tesla' 13kk
 Kolmanneksi sijoittui valionarttu 'Nasta', GB VIP Lady ja neljänneksi jo reiluun 11 vuoden ikään ehtinyt mummokoira 'Mimmi', GB Ilo-Pilleri. Samalla Mimmi avasi veteraanisertitilinsä. Kasvattajaryhmämme koostui neljästä eri yhdistelmästä ja rotunsa parhaana ryhmänä jäimme vielä odottamaan ryhmäkehiä. BIS-kasvattajan valitsi tällä kertaa Marjo Nygård ja hän nosti ryhmämme näyttelyn toiseksi kauneimmaksi kasvattajaryhmäksi (BIS2) 💜.

Rotukehien ja loppukilpailujen välissä ehdimme käydä vielä Suomussalmen mummia ja ukkia tervehtimässä 💖. Kyllä mummin lämmin keitto helli ihanasti koleasta säästä palelevia handlereita! Isot kiitokset vielä mummille ja ukille💓 !!!