8.5.2022

GB Yoda Jediritari RYP3 Oulu Nordissa 7.5.2022

 

💗Teppo ja kotiintuomiset 💗

Tuulinen ja lĂ€hes nollan keli ei pohjoisen poikaa "Teppoa" haitannut, joten kotiin viemisinĂ€ oli muutakin kuin iloista mieltĂ€ 😊! TĂ€mĂ€ hieno junnuenkku nousi ensin ROP:ksi Jouko LeiviskĂ€n tuomaroimana rotukesĂ€ssĂ€ ja ryhmĂ€kehĂ€ssĂ€ slovenialainen tuomari Rade Dakic nosti vielĂ€ upealiikkeisen "Tepon" RYP3:ksi 🏆!!! Handlerina toimi ensimmĂ€istĂ€ kertaa nĂ€yttelyissĂ€ "Tepon" omistaja, Tiina. Todella hienoa yhteistyötĂ€! LĂ€mpimĂ€t onnittelut molemmille - olette huippuja!!!💕

 

💖Nelli💖

Tepon sisko GB Yetset Lady "Nelli" oli VSP. Molemmat saivat myös junnu- ja nordsertit, ovat siis enÀÀ yhtĂ€ junnusertiĂ€ vaille junnuvalioita! Kaunis ryhtinen ja liikkeinen GB Supersankari eli "Nuutti" otti PU2 paikan. NeljĂ€s edustajamme GB X-Trovertti sai yllĂ€ttĂ€in hylĂ€tyn, sillĂ€ tuomari arvioi takajalkojen ja mahan alusen karvoituksen huonokuntoiseksi. Todellisuudessa "Armas" on kuten niin monet enkut talven jĂ€lkeen. SillĂ€ on normaali karvoitus, mutta talvella mantteli on hangannut takajaloista karvoja. Nyt kelien lĂ€mmetessĂ€ tilanne on jo palaamassa taas normaaliksi. LisĂ€ksi mahan altakin löytyy kyllĂ€ karvoja ihan mukavasti kyseisen rodun edustajaksi 😁.

NĂ€yttelypaikasta hieman; paikka oli uusi ja sijaitsi moottoriurheiluradalla. NĂ€yttelytelttojen pystytys oli vĂ€hintÀÀkin haasteellista -  olisi vaatinut omat painot mukaan. Onneksi meidĂ€n tullessa sade taukosi, joten jĂ€ljellĂ€ oli vain kylmĂ€ viima. VĂ€kersimme kuitenkin teltan pystyyn ja se pysyikin paikallaan juuri sen ajan kuin pitikin. EvÀÀt söimme autossa parkkipaikalla. JĂ€rjestĂ€jĂ€t eivĂ€t tietenkÀÀn voi mitÀÀn sÀÀlle, mutta nyt oli kyllĂ€ nĂ€yttelyvĂ€ellĂ€ hankalampi varustautua huonoon keliin. Plussaa kuitenkin siitĂ€, ettĂ€ kĂ€rryt eivĂ€t uponneet maastoon vaan saimme mennĂ€ kehien ÀÀrelle asfalttia pitkin 👍.

Onnittelut taas kaikille ja kohta nĂ€hdÀÀn taas 😊 !!!