27.7.2021

Kalajoki weekend 23. - 25.7.2021


    🌟    Hymy oli herkässä ryhmätulosten jälkeen    🌟Heinäkuun toinen näyttelyreissumme suuntautui Kalajoen hiekkarannoille. Ja jep, hiekkaa oli kyllä yllin kyllin - se tuli selväksi jo heti majoituspaikassakin 😅. Jälleen tuli kuitenkin menestestystä useammallekin koiralle! Hymy oli siis entistäkin herkemmässä porukalla 😊.

🌞Perjantain ja lauantain enkkujen tulokset🌞
Perjantain ryhmänäyttelyssä ja lauantain kv:ssa olivat esillä englanninkääpiöterrierit. Kaikki tiimin neljä enkkua saivat erin ja sa:n 👍. Rotunsa parhaaksi nousi perjantaina upea liikkeinen GB VIP Lady "Nasta", ja vastakkaisen sukupuolen parhaaksi sertillä kiri junnupoika GB X-Trovertti "Armas". Veteraaneissa kisaava GB Ilo-Pilleri "Mimmi" hienosti PN2 ja rotunsa paras veteraani. PU2 oli GB Supersankari, "Nuutti". Tuomarina toimi Jose Homem de Mello Portugalista.

Lauantaina koiramme olivat jo toisen kerran tälle kesälle serbialaisen Darko Drobnjakin arvioitavina. Syynä tähän oli että Drobnjak tuomaroi enkut Oulussa perjantaina tuomarimuutoksesta johtuen. Tuomarin linja piti kuitenkin edelleen verraten Oulun tuloksiin - ROP oli Nuutti, GB Supersankari, ja VSP Mimmi, GB Ilo-Pilleri, joka myös ROP VET. Nasta oli lauantaina PN2 kera CACIBin ja Armas PU3 kera VARA-SERTin. Molempina päivinä kasvattajaryhmä oli rotunsa paras.

 

🌟Anne-Mari & Mimmi-mummo, tuomari Darko Drobnjak, Hanna & Nuutti🌟

Sunnuntaina pääsivät vuoroon tiimin mäyräkoirat, joiden kehät olivat vasta iltapäivällä. Arvostelutuomarina oli ruotsalainen Gertrud Hagström. Lyhytkarvaisissa kääpiöissä parasta menoa tiimistä esitti Nuppu, GB Kullan-Nuppu, joka nousi narttujen parhaaksi ja sai näin viimeisen SERTinsä sekä avasi myös CACIB tilinsä (Nupun tulee vielä suorittaa käyttökoetulos valioituakseen Suomeen). Kääpiöuroksemme Toope, Tsertus He Is a Hero, oli pitkästä aikaa kehässä. Harmittavasti viimeinen SERTi valioitumista varten jäi saamatta, mutta Toope esiintyi hienosti ollen PU2.

🌞Mäyräkoirien sunnutain 'saalis'🌞
 
Kaniineissa tiimistä mukana oli Ruu, GB Pikkasen Uniikki, ja Tiki, Good Point Abu Dabi. Ruu oli nartuissa kolmas, Tiki urosten paras ja lisäksi vielä ROP. Pitkästä viikonlopusta huolimatta jäimme isoihin kehiin ja se kannatti! Gertrud Hagström nosti ryhmäkehässä Tikin näyttelyn toiseksi kauneimmaksi mäyräkoiraksi - RYP 2:ksi💖.
💗Tiki💗

Ja loppuun pieni kevennys 😂. 
"Paperazzin" kamerasta.. tässä viritellään hiekkadyynillä ROP kuvaa Tikistä.
 Onneksi "satunnainen kuvaaja" ei nähnyt kaikkea tähän liittyvää 'performancea'...😂😂😂.

© Susanna Kaarlejärvi & Wilma Soudunsaari 😁