8.1.2020

Pinni kolmosiin 5.1. Seinäjoella


Koiranäyttelyitä vuosikaudet kiertäneenä olen tullut usein ajatelleeksi, miksei agilitykisoissakin voisi käydä joskus jossain Oulua kauempana? Kun sitten seurakaveri kysyi lähdettäiskö loppiaisen aikaan Seinäjoelle kisaamaan, innostuin heti. Sopiva yöpymispaikkakin löytyi Seinäjoen kupeesta Nurmosta. Kisat käytäisiin sunnuntaina, maanantai oli loppiainen eli kotiin ehdittäisiin ajella vielä maanantain aikana. Ilmoitin Pinnin kaikille kolmelle radalle, joista 2 oli agilityrataa ja 1 hyppyrata.

Matkaan lähdettiin lauantaina töiden jälkeen neljän maissa, Nastakin lähti mukaan kisaturistiksi. Ajokeli oli aika mielenkiintoinen, lunta tuprutteli ja kova tuuli haittasi näkyvyyttä entisestään. Turvallisesti päästiin kuitenkin perille, kello löi puoltayötä kun kurvattiin majapaikan, ihanan ja viihtyisän mökin pihaan. Sitten vaan koirien huolto, pikasuihku ja nukkumaan. Aamulla kahdeksan aikaan lähdettiin kisapaikalle ja ensimmäinen rataantutustuminen aloitettiin klo 9.

Onnistuttiin jo ensimmäisellä agilityradalla saamaan luokkanousuun oikeuttava LUVA 😊 Rata oli virheetön ja aika riitti minien voittoon.
Loput radat vedettiin rennolla meiningillä, hyppyrata vielä voitettiin.Kisojen jälkeen ehdittiin vielä viettää aikaa Seinäjoella ja tavata sukulaisiakin Vaasasta. Maanantaina hyvin nukutun yön jälkeen ajeltiin kaikessa rauhassa kotiin ja nyt treenaillaan hetki ennenkuin korkataan kolmosluokka. 😊

-Satu-