6.7.2019

PikkuMusta Show 2019 Tampere - "NyytistĂ€" BEST IN SHOW 🏆

🏆BEST IN SHOW - Great Bernina's Qastehelmi🏆
Tampereen Kaupin vinttikoirarata ja sen ympÀristö loivat hyvÀt puitteet tÀmÀn vuoden Suomen EnglanninkÀÀpiöterrierit ry:n open show'lle. Ennustuksista huolimatta sÀÀkin suosi tapahtumaa. TÀnÀ vuonna tuomariksi oli kutsuttu Ann Hjort (kennel Snowfly's) Ruotsista. MeiltÀkin oli osallistujia 16 koiran verran. Kauimmaiset edustajat tulivat Saksasta, kun Gabi ja Great Bernina's Rin Tin Tin "Rini" olivat matkanneet Suomeen osallistuakseen juuri tÀhÀn nÀyttelyyn.

🌟BIS GB Qastehelmi & VSP Stonemeadow's Great Magic, tuomarina Ann Hjort, Ruotsi🌟


TĂ€mĂ€n vuoden rotunsa parhaaksi edustajaksi valittiin GB Qastehelmi "Nyyti", joka jatkoi nĂ€in GB-koirien menestystĂ€ aiemmilta vuosilta. LĂ€mpimĂ€t onnittelut Miisalle ja Nyytille!💖 EnsimmĂ€isen yhdistyksen open shown vuonna 2015 voitti Nyytin mummo GB Dilliputti "Laalaa", joka oli tĂ€nĂ€ vuonna veteraanien ROP. Viime vuoden voittaja oli myös GB-tiimistĂ€. Silloin voittaja oli GB Pikkarainen "Simba".

🌟BIS1 jĂ€lkelĂ€isluokka GB Ilo-Pilleri🌟
TÀnÀ vuonna VSP-juniori oli GB Veli Verrari "Choko", joka on kuin kopio jo edesmenneestÀ isÀstÀÀn multichampionista GB Ahti Nelitahdista "Asterixista". Paras jÀlkÀlÀisluokka oli Nyytin ÀidillÀ GB Ilo-PillerillÀ. Paras kasvattajaryhmÀ oli Great Bernina's.


🌟GB Rin Tin Tin🌟


Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Erityisterveiset Gabille ja Rinille Saksaan!
Spezielle GrĂŒĂŸe an Gab und Rin! Es war wunderbar zu sehen!
 
RovaniemeltĂ€ lĂ€hti 9 koiraa ja palasi 10.😂