9.7.2018

🌞 Oulu KV 8.7.2018 ja kolme uutta titteliĂ€! 🌞


HeinĂ€kuun Oulun KV-nĂ€yttely on perinteisesti kuulunut GB-koirien ja heidĂ€n omistajien nĂ€yttelyohjelmaan. Auringon porottaessa tuli jĂ€lleen hienoja tuloksia ja tiimiin tulikin useita uusia valiotitteileitĂ€ 🌞.

EnsimmÀisenÀ kehÀssÀ olivat meidÀn kaniini mÀyrÀt Mooses (Sarahill Don Angelino) ja Nasu (GB Pikkasen Helmi). Tuomarina kehÀssÀ toimi Irina Shvets VenÀjÀltÀ ja hÀn tykkÀsi molemmista kovasti. Mooses oli tÀllÀ kertaa ROP ja sai viimeisen tarvittavan CACIBin. NÀin tittelirivi lisÀtÀÀn jatkossa C.I.B ja C.I.E. Nasu avasi hienosti CACIB-tilinsÀ.


💗Anne-Mari & Mooses💗
ROP & VSP😍

Enkuissa GB Miss Mariella oli VSP ja sai viimeisen tarvittavan CACIBin. TĂ€mĂ€n myötĂ€ Hilman tittelirivi tĂ€yttyi kansainvĂ€lisen muotovalion tittelillĂ€. Onnea Tea ja Hilma! 💖
🌞VSP Hilla & ROP Nuutti, tuomarina Nina Janger🌞
GB Qastehelmi metsĂ€sti myös viimeistĂ€ sertiĂ€nsĂ€ ja tulihan se sieltĂ€! NĂ€in NyytistĂ€ tuli Suomen ja Viron muotovalio. Onnea Miisa ja Nyyti! 💖LisĂ€ksi nuortenluokkaan siirtynyt GB Supersankari oli hienosti ROP ja avasi CACIB-tilinsĂ€. 😍🌞🌞
 
KasvattajaryhmĂ€ oli ROP ja isossa kehĂ€ssĂ€ saimme paistatella paahtavassa auringon paisteessa - voitte kuvitella ettĂ€ rusketusraidoilta ei voinut sÀÀstyĂ€ 😄! RyhmĂ€mme ei sijoittunut, mutta koirat esiintyivĂ€t todella hienosti. Kiitos koko poppoolle mukavasta pĂ€ivĂ€stĂ€ 💖!

ROP kasvattajaryhmĂ€đŸŒž