15.1.2018

Kauden avaus Kajaanissa 13.1.2018

Pienen joulutauon jälkeen suuntasimme porukalla Kajaanin tamminäyttelyyn kera mäyrien ja
enkkujen. Mäyräkoiramme yllättivät iloisesti saavuttamalla sen mitä tarvitsivatkin 😊. Lk kaniinimäyräkoira Great Bernina's Hasta La Vista oli ROP ja sai viimeisen tarvittavan CACIBin. Tämä tarkoittaakin sitä, että käyttökoetuloksen omaavana Sususta tuli kansainvälinen muotovalio, C.I.B ja C.I.E. Isot onnittelut omistajille Anne-Marille & Annalle! Susu on myös Anne-Marin ensimmäinen oma kasvatti, joka tämän tittelin on saanut. Sarahill Don Angelino oli VSP kera CACIBin ja SERTin. Näitten tulosten myötä Mooseksesta tuli Pohjoismaiden, Suomen, Ruotsin ja Norjan muotovalio, ja vielä ensimmäisessä näyttelyssä, johon Mooses osallistui täytettyään kaksi vuotta! Allekirjoittaneelle tämä oli ikimuistoinen hetki, sillä Mooses on ensimmäinen muotovalioksi tullut koirani 💙. Isot kiitokset myös kasvattajalle Saara Kumpulaiselle hienosta mäykystä!

Englanninkääpiöterrierien kehässä parhaiten GB koirista menestyi Great Bernina's Dilliputti. Laalaa oli PN2 ja VET-ROP. Pian 10 vuotta täyttävä veteraanimummon näyttelyvire on yhäkin rautainen. On ihana seurata, kuinka mummo häntä heiluen esiintyy kehässä ja pistää kampoihin nuoremmille. Laalaa osallistui myös Tinjan kanssa lapsi-koira -kisaan. Mummo-koiran vauhdikkuudesta huolimatta Tinja sai pysymään mummelin aisoissa ja sijoittui hienosti kuuden parhaan joukkoon 😊.
Tinja ja Laalaa 

Leudon sään ansiosta Kajaanin palloiluhallissa oli suhteellisen lämmintä ja pitkä päivä sujui mukavasti porukalla kuulumisia vaihdellen. Nälkäkään ei yllättänyt, kun oli tuhdit eväät mukana 😄.

Wimwam´s Oh Queen of Great Bernina´s
Iloisin reissuterveisin
Katja

Ps. Tällä kertaa kotiin viemisenä oli muutakin kuin palkinnot ja iloinen mieli. Saimme nimittäin Kajaanista mukaamme tiimin "nelosketjuun" vahvistusta  - lk kääpiömäyräkoira Riitu 8vk 💗.

Kiitos kasvattajalle Kirsi Hynyselle / kennel Wimwam´s tästä suloisesta pikku tytöstä 💖.
-Anne-Mari-