16.11.2017

Menestystä Maailmanvoittajassa! ⭐

Teimme Niiskun kanssa pienen lomamatkan Saksaan ystäviemme Gabin ja Rinin luo. Vein Rinin (GB Rin Tin Tin) viime vuonna pikkupentuna Saksaan uuteen kotiinsa Gabin luo.

Lensimme Niiskun kanssa aikaisin tiistaiaamuna Kemistä Helsingin kautta Frankfurtiin, josta Gabi nappasi meidät kyytiin ja lähdimme autolla kohti Leipzigia. Sijoitin matkani niin, että pääsimme samalla osallistumaan Leipzigissa järjestettyihin näyttelyihin: Saksan Voittajaan sekä Maailmanvoittajaan.


Saksan Voittaja järjestettiin keskiviikkona ja Maailmanvoittajassa terrieriryhmä oli lauantaina. Väliin jäi siis mukavasti päiviä muuhunkin toimintaan. Saksassa koiran kanssa kulkeminen on helppoa, sillä koiran saa ottaa mukaan joka paikkaan, vaatekaupoista ravintoloihin. Kulutimmekin päivät oikein rattoisasti koirien kanssa paikasta toiseen kulkien.


Saksan Voittajassa tuomarina toimi Andrzej Kazmierski Puolasta, ja Maailmanvoittajassa Michael Forte Irlannista. Niiskulle ei erityistä menestystä tältä reissulta tullut, mutta Rini menestyi molemmissa näyttelyissä superhyvin saaden uudet tittelit Saksan junnuvalioiden jatkoksi: Saksan Juniorivoittaja 2017 & Juniori Maailmanvoittaja 2017! Paljon onnea Gabi & Rini! ⭐




Olimme ilmoittaneet Niiskun ja Rinin myös parikilpailuun, ja Maailmanvoittajassa Niisku & Rini sijoittuivat sijalle 2/4! ⭐


Koiria oli keskiviikkona 21 ja lauantaina 36 eli hieno määrä enkuiksi. Mukana oli monentyyppisiä koiria useasta eri maasta Italiaa myöten. Oli hienoa nähdä enkkuja myös muualta maailmalta sekä tutustua myös ulkomaisiin enkkujen omistajiin. 

Näyttelynä Leipzigin Maailmanvoittaja oli tähän mennessä maailman suurin näyttely - ilmoitettuja koiria oli yhteensä yli 24 000 ja kaiken kaikkiaan koiria yhteensä 31 000. Kävijöitä yli 90 000. Suurista kävijämääristä huolimatta paikka oli kuitenkin erittäin tilava, ja mielestäni muutenkin kaikki oli järjestetty oikein sujuvasti. 
Vaikka kaukana käytiinkin, niin Niiskun kanssa matkustaminen oli erittäin vaivatonta ja helppoa. Nyt sitten vain mietitään minne suunnataan seuraavaksi!


Miisa & Niisku