6.8.2017

Iloisissa tunnelmissa Kuopion KV:ssa 6.8.2017

Kesälomamatkaan voi yhdistää mukavasti koiranäyttelyharrastuksen. Matkailunähtävyyksien välissä GB-miehistöstä Miisa ja Anne-Mari sekä allekirjoittanut löysivät tiensä sunnuntaina Kuopion Sorsasalon raviradalle koiranäyttelyyn. Ensimmäisenä olivat vuorossa mäyräkoirat. Sarahill Don Angelino "Mooses" esiintyi mallikkaasti ollen VSP kera CACIBin ja SERTin. Hieno poika sai hyvän arvostelun kasvattajatuomarilta Kristiina Ahlbergilta.

Enkuissa olimme edustamassa neljän GB-koiran voimin Hans Almgrenin tuomaroimassa kehässä. Rodun parhaaksi nousi GB Mr Finland ja sai CACIBin. Onnea Marski ja Iisalmen kotiväki!  "Marskin" emä GB Dilliputti voitti nuorempansa ja oli sekä VSP että VET-ROP. Tuomari arvosti tämän veteraanin iloista luonnetta, jota "Laalaa" esitteli myös kasvattajaryhmässä. Päivän iloinen yllätys oli GB Pink Ladyn sijoittuminen PN2 ja sai CACIBin lisäksi myös SERTin. Se tarkoitti sitä, että "Pinnistä" tuli kertaheitolla Suomen ja Ruotsin muotovalio sekä kansainvälinen muotovalio. PALJON Onnea Sadulle ensimmäisestä inttivaliosta 💖!

"Laalaan" hyvä tahti jatkui vielä BIS-veteraanikehässä, sillä tuomari Hans Almgren nosti mummokoiran kuuden parhaan joukkoon. Kasvattajaryhmämme yllättyi iloisesti, sillä tuomari Paula Heikkinen-Lehkonen sijoitti ryhmämme näyttelyn neljänneksi kauneimmaksi ryhmäksi.

Vaikka helle ei kiusannut meitä, saimme jälleen iloisia ja lämpimiä muistoja mukaamme. Kiitokset myös kannustusjoukoille!

Reissuterkuin Katja 

Reissujen parhaus on siinä että ne sisältävät paljon muutakin kuin itse näyttelytapahtuman :).