14.3.2017

AGILITY UUTISIA - Tornio 11-12.3!

Hiihtoralli Tornio 11.-12.3.2017

Great Bernina's Poker Face
Great Bernina's Mega-Masa 'Masa' ja Poker Face 'Papu' osallistuivat Torniossa pidettäviin agility kilpailuihin. Lauantaina kilpailivat 3 luokkalaiset ja sunnuntaina 1 luokkalaiset. Tämä tiesi kahden päivän reissua Tornioon.

Lauantaina Masan radoilta irtosi kaksi 5-virhepisteen rataa sij. 7 ja 10 sekä yksi hylätty rata. Radat olivat esteväleiltä pitkiä eli todellista urheilun tuntua. Valitettavasti ohjaaja ei vaan ehtinyt aina oikeaan paikkaan ja pieniä virheitä sattui. Mukavaa oli kuitenkin meillä molemmilla :-)

Sunnuntaina Papun kilpailut oli täynnä jännitystä, kuinka kontaktit sujuvat? Onko viikon kestäneestä teho treenistä tuloksia havaittavissa? Olihan niitä, kaksi kolmesta kontaktista onnistui. Kuitenkin hermo ja keskittyminen ei kantanut viimeiseen kontaktiin saakka vaan saimme kaksi 5-virhepisteen rataa ja sij. 3 kahdesti. Yksi rata oli hylätty, sillä palautin Papun tekemään A-esteen kontaktin takaisin, kun suoritus oli todellinen roikaisu. Mukavat radat, paljon vauhtia ja mikä parasta Papu toimii erinomaisesti jo monessa paikassa. Vähän vielä malttia ja lisää oppia kontakteille niin pääsemme eteen päin.

Tiitterästi olemme treenanneet. Tämä viikko lävätään ja palautellaan. Ensi viikosta palaamme treenamaan ja suuntamme eteen päin.

Agility terveisin

-Saija-