26.3.2016

AGILITY UUTISIA!

palkinto potretti
Rovaniemellä käytiin perinteiset agilityn pääsiäiskisat 25-26.3.2016. Startteja oli perjantaina lähes 300, jonka vuoksi perjantai oli todellakin pitkäperjantai. 1-luokat aloittivat aamulla klo 10.00 rataan tutustumisen ja 3-luokka loppui klo 21.15. Lauantai oli hieman inhimillisempi, koska kisat päättyivät jo klo 18.00.

Great Bernina's Mega-Masalle nämä kisat olivat vuosipäivä kisat. Aloitimme kisa uramme vuosi sitten näistä kisoista. Muistan vieläkin tuon karmean jännityksen, josta luulin jo päässeeni. Valitettavasti radat tuntuivat vaikealta omaksua, joten jännitystä ja sydämmentykytystä riitti. Saimme yhden nollaradan, jolla saimme sijoituksen 5. Vauhtimme oli mukava 4,32 m/s, tällä koukeroisella radalla. Tämä kertoo siitä, että taitojen kehittyessä meillä on mahdollisuudet kolkutella kärkisijoituksia kun taitojen myötä rata-ajat paranevat. Jälleen voin vain todeta kuinka paljon on ohjaajalla opittavaa 😍🐾 Kisojen jälkeen päällimäisenä ajatuksena on kuinka 3-luokassa vauhti kasvaa ja tehtävät vaikeutuvat, pieni virhe kostautuu helposti radan hylkäykseen.
Ailo 1-luokan radalla

Ailo kisasi 1-luokassa nollatuloksen ja sij 2, vauhti ei vielä riittänyt 1. sijaan. Nollatulos oli kuitenkin iloinen suoritus Ailolta. Lauantaina herraa kiinnosti perässä starttaava narttukoira enemmän siispä lauantain rata jäi Ailolta väliin😅

Mukavin, mutta väsyneinen fiiliksin, rauhaisaa pääsiäistä!

-Saija-