22.2.2020

Tornion ryhmänäyttely 22.2.2020

💗Nasta ja Nuutti💗
Tiimimme englanninkääpiöterrierit aloittivat näyttelykauden erinomaisesti Tornion Vauhtikoira-areenalla. Rodun tuomarina toimi liettualainen Livija Zizevske. Rodun parhaaksi tuli GB Vip Lady ja VSP oli GB Supersankari. Paras narttu -kehä oli kuin toisinto viime vuoden Taivalkoskelta eli kolme ensimmäistä sijaa meni suoraan alenevassa polvessa tytär, äiti GB Pink Lady ja mummo GB Dilliputti. Neljänneksi tuli voittajan täti GB Ilo-Pilleri.😁 Uroksissa kolmanneksi nousi GB Man-Gusti, joka on nyt vanhemmalla iällä menestynyt näyttelykehissä. Paranee kuin viini vanhetessaan.😉 Isoista kehistä saatiin tällä kertaa roima annos kokemusta.😀




Eväät ovat tärkeä osa näyttelyreissuja. Tällä kertaa meillä oli erityisen hyviä herkkuja, kun Hanna toi raututäytteisiä rieskarullia. Raudut oli itse kalastettu ja savustettu. NAM!😋 Näiden lisäksi oli hieman kuljetuksessa kärsineitä laskiaispullia ja kasvispiirakkaa.




Odotellessamme isojen kehien alkua otimme mainoskuvia. Team Great Bernina's on jo useiden vuosien aikana käyttänyt VIMOENAn tuotteita. Suosittelemme 💜.

💗Great Bernina's Vip Lady, Pink Lady, Dilliputti ja Ilo-Pilleri💗