30.8.2024

Ruotsi/Saivomuotka - GB Tiimi-Topille jälkikokeesta 1.tulos🤩


Hieno uutinen Ruotsista🤩. 
Lk kääpiömäyräkoira Great Bernina's Tiimi-Topi on suorittanut jälkikokeessa 1.tuloksen !!! 

Lämpimät Onnittelut Marika & Topi 💜.

18.8.2024

Ylöjärvi 18.8. - 11v. GB Nastapimu ROP & ROP-VET 💎


Lisää samalle viikonlopulle sydäntä lämmittävää mummoenergiaa 💜.
Great Bernina's Nastapimu on jo pitkään ollut "laakereilla lepäämässä" näyttelykehistä. Mummeli palasi kuitenkin tänä kesänä näyttämään vielä nuorimmilleen hienoja liikkeitään ja upeaa kattavaa turkkiaan 💎.Ylöjärvellä 11v. ikäneito olikin hienosti sekä Rotunsa paras veteraani että myös Rotunsa paras💖. 

Onnittelut Jennille ja ikäneito Pipsalle 💜.
Great Bernina´s Nastapimu "Pipsa"




16.8.2024

Norja / Tromsa KV 16.8.2024 - GB Kassi-Alma:sta Kansainvälinen Veteraanimuotovalio 😍

Mikään ei varmaan voi lämmittää niin paljon kasvattajan mieltä kuin hyväkuntoiset veteraanit 💜. 

Tässä taas yksi tiimin teräsmummo; Great Bernina´s Kassi-Alma "Pinkki"💎. Pinkki on näyttänyt vielä ikärouvanakin helposti nuoremmilleen "perävaloja" näyttelyissä sijoittuen rotukehässä korkealle. Tänään Tromsan kansainvälisessä näyttelyssä Pinkki nappasi kovassa seurassa PN2 paikan ja viimeisteli kansanvälisen veteraanivalio arvon 💎. Lämpimät onnittelut Reetalle ja paljon lisää aktiivisia vuosien toivoen Pinkille💖.

Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan Pinkin sukutauluun ja kaikkiin Suomessa saatuihin tuloksiin 😊.

....Teräsmummosta tulossa vielä kuva kunhan pitkältä matkaltaan kotiutuu...se lisätään tähän juttuun myöhemmin...


7.7.2024

✩ Uusi Suomen Muotovalio - Great Bernina´s Åh My God ✩


LÄMPIMÄT ONNITTELUT Heinille ja Jonille "Kuplan" valioitumisesta 💙. Kupla pokkasi Suomen muotovalio tittelin käyden vain neljässä virallisessa luokassa pentuajan jälkeen - mahtava suoritus!

Tällä arvostelulla viimeisteltiin muotovalioarvo: 

With typical general apperance. Masculine. Elegant with right temperament. Correct proportions of the head. Correct bite. Compact body, typical topline. Good underline, Correct tail, angulations, colour and movement.

7.7.2024 Tuomari: Giura Anca, Romania

Tästä klikkaamalla pääset Kuplan kaikkiin tuloksiin 😊


10.6.2024

Latvia, Riika 8.-9.6. - paljon uusia titteleitä tiimiin 🤩

Nasta ja Teppo kävivät tyhjentämässä pöydän Latvian Voittaja -viikonlopussa. Molemmat ovat nyt Latvian muotovalioita ja Latvian Voittajia-24. Nasta viimeisteli myös Baltian muotovaliotittelin.

Iloiset onnittelut Tiina ja Satu!






27.5.2024

GB-koiria Ruotsissa kisaamassa

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna GB-teamin englanninkääpiöterriereitä oli kilpailemassa näyttelyissä länsinaapurissamme. Ensin oli Bodenissa kansainvälinen näyttely ja sunnuntaina Piteåssa.

Molemmissa näyttelyissä GB Ådin oli VSP ja sai lauantaina tarvittavan CACIBin.Samoin pirteä veteraani Pinkki-mummo (GB Kassi-Alma) nappasi veteraanicacibin, Näin kansainvälinen veteraanimuotovaliotitteli häämöttää pian lähitulevaisuudessa.

Onnea Hanna ja Reetta 😍

 

GB Kassi-Alma

11.3.2024

Hanna ja Niila Liettuassa 8.-10.3.2024 - tuliaisina useita valioarvoja

Hannan ja Niilan, Great Bernina's Ådinin maaliskuinen matka Liettuaan toi kaiken sen, mitä he sieltä lähtivät yrittämään. Ensinnäkin Ådinista tuli Liettuan muotovalio, mutta ei siinä vielä kaikki. Sen myötä Niilasta tuli myös Suomen, Ruotsin ja Norjan muotovalio. Lauantaina kisailtiin Liettuan Voittaja -tittelistä ja kuinkas muutenkaan, Niila nappasi senkin. Vaikka kauas on pitkä matka, se kannattaa silloin tällöin tehdä. Lämpimät onnittelut Hannalle ja Niilalle.