19.10.2020

AGILITYKILPAILUT ROVANIEMELLÄ!

Rovaniemen Käyttökoirat Ry järjesti perinteiset lokakuun agilitykilpailut 17.-18.10. Rovaniemellä Ounashallissa, tuomarina toimi 1-2 luokille Rauno Virta Torniosta ja 3-luokille Riikka Kankainen Jyväskylästä. GB-tiimistä kilpailuihin osallistuivat GB Vip Lady, GB Pink Lady, GB Poker Face sekä GB Mega-Masa.

Nastan kilpailut ykkösluokassa olivat lauantaina. Nasta ja Satu tekivät hienosti tulokset kaikilla kolmella radalla, mutta pienillä virheillä jääden ilman nollatuloksia. Nastalla on jo luokkanousuun oikeuttava OIVA, joten nämä kilpailut olivat Nastalle pelkkää harjoitusta kohti kakkosluokkaa. Nastan sijoitukset olivat C-hyppyradalla 6., B-agilityradalla 5. ja A-agilityradalla vitosella heltisi voitto.

Papu ja Masa!
Pinni ja Satu tekivät sunnuntaina kolmosluokan radoilla kaksi tulosta ja yhden hylätyn radan. Satu oli erittäin tyytyväinen Pinnin suorituksiin ja meno näytti tasapainoiselta ja hallitulta.

Papun ensimmäinen rata päätyi täydelliseen kilahdukseen ja vireen ylilyöntiin kepeillä. Tänään ei vaan pystynyt menemään maltilla sisään ja suorittamaan. Vaikka radasta tuli hylätty keppikilahduksen vuoksi, puominkontakti tuli täydellisesti suoritettua, siitä osaan aina olla erityisen iloinen. Päivän toinen rata kulki hyvin, mutta hieman myöhässä ollut persjättö törkeästi koiran linjalle aiheutti riman tiputuksen josta viisi virhepistettä. Etenemä oli kuitenkin hienosti 5.10 m/s ja sijoitus 5. Papun viimeinen rata hienosti puhtaana suorituksena maaliin 5,22 m/ s etenemällä. Upea nopea voittonolla.

Masa juoksi ensimmäisellä radalla ohi keinusta, sekä teki keppivirheen ja tuloksena kymmenen. Kympillä saatiin sij. 6. Toinen Masan rata  oli virheetön suoritus ja voittonolla. Upeasti puomit kriteeriin molemmilla Masan agilityradoilla. Päivän viimeiselle radalle lähtiessä tunsin kuinka omat jalat oli täysin hapoilla, mutta pistin likoon kaiken mitä enää jaloista löytyi ja se kannatti. Nopein nolla myös viimeisellä radalla!

Hyvät kilpailut kaikkinensa! Juoksin 6 rataa, joista yksi hylsy, viides- ja kuudes sija sekä kolme voittonollaa - WUHUU!

Tuleva viikko palautellaan ja ensi lauantaina kohti uusia kilpailuja.